Alege Pacanele

Fenix Play

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Fenix Play

Jocul de cazino online Fenix Play gratuitCrezi in puterile magice? Esti interesat de mitologie? Daca da, probabil stii deja ca pasarea pheonix este o pasare mitica ce renaste din cenusa. Este asociata cu renasterea si regenerarea. Pasarea pheonix este asociata si cu Egiptul. Din acest motiv, te vei intalni cu simbolul piramidelor. Daca nu stii ce sa mai faci, daca vrei sa joci un joc ce te va entuziasma, trebuie sa incerci jocuri de pacanele online „Fenix Play” creat de Wazdan.

Jocul de cazino online Fenix Play gratuit

 

Este un joc clasic cu 3 role si 5 linii castigatoare. Pe parcursul jocului pasarea pheonix va veghea aparatul de slot. O vei vedea in cea mai mare parte a jocului. Tabelul castigurilor este chiar sub rolele aparatului si prezinta valoarea fiecarui simbol. Poate fi verificat inainte sa incepi sa joci. Per total, este un joc de pacanele simplu.
„Fenix Play” este un joc de pacanele online ce prezinta simboluri ca alte jocuri de pacanele create de Wazdan. Te vei intalni cu prune, cirese, capsuni. „Fenix Play” este un joc de cazino online de succes. Acesta este motivul pentru care a fost creata si a doua parte a sa, „Fenix Play 27”. Versiunea aceasta a jocului este simpla. Cei ce prefecra sa joace cu mai multe linii castigatoare pot incerca versiunea cu 27 de linii castigatoare. Atunci cand castigi, simbolurile vor pulsa pe aparatul de slot. Jocul nu are muzica de fundal, ci doar simboluri animate. Efectele sonore se combina perfect cu rolele aparatului, facand jocul usor si interesant. Este si mai usor de urmarit.

No comments

Leave a Reply