Alege Pacanele

Fear The Zombies

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Fear The Zombies

Jocul de cazino online Fear The Zombies gratuitIn cazul in care doriti sa aflati cum puteti reactiona in cazul in care are loc apocalipsa zombie, este timpul sa jucati acest joc de pacanele produs de Fugaso. Acest slot video are tematica horror si este posibil sa nu aplaca la fiecare jucator, dar este castigatorul fiecarui spinner care ii place jocul unor gore si curaj. Pentru cineva care este destul de curajos, se va bucura de acest jackpot progresiv cu noul joc cu caracteristicile bonus extraordinare.

Jocul de cazino online Fear The Zombies gratuit

 

Jocul de pacanele este conceput pentru a fi iubit de oameni la care le place ideea de strigoi. Sunt 15 linii de plata cu 5 role. Contextul jocului este lumea apocaliptica gri si intunecata condusa de zombi ucisi.

Simbolurile jocului sunt despre tot ce va poate fi necesar daca doriti sa supravietuiti in timpul atacului zombie. Sunt lansatoare de rachete, mitraliere, munitie, truse medicale, cutite, conserve cu combustibil. Simbolurile slotului video sunt animate pe role si ofera grafica 3D. In joc exista un supravietuitor uman singuratic si este gata sa se hraneasca si sa traga pe cadavrul care il inconjoara. Este important sa se asigure ca au murit pentru realitate.

Jocul de pacanele are o caracteristica speciala numita stilul bobinarii cu rotiri. Aceasta inseamna ca pictogramele bobinelor pot cadea in loc si vor face combinatiile castigatoare si vor disparea apoi pentru a face calea catre noile simboluri cu o alta potentiala castigatoare. Ori de cate ori exista victoria consecutiva, atunci un multiplicator creste cu cel putin 5 ori.

No comments

Leave a Reply