Alege Pacanele

Fae Legend Warrior

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Fae Legend Warrior

Jocul de cazino online Fae Legend Warrior gratuitTe poti imbarca intr-o aventura pe un taram indepartat in care poti juca Fae Legend Warrior. Este timpul sa invarti rolele cu zane si poti obtine un statut legendar incasand castigurile de peste 5000 de ori mai mult decat pariul plasat pentru fiecare linie. Daca adaugi un pic de magie jocului, te vei putea bucura de un pariu total de pana la 100x rotiri gratuite si 3 multiplicatoare.

Jocul de cazino online Fae Legend Warrior gratuit

Fae Legend Warrior” este un joc de cazino de tip slot gratuit inedit, cu bonusuri unice si interactive. Este alegerea jucatorului sa intre in aceasta lume plina de mici creaturi magice ce vin de pe o planeta indepartata si care se numes zane. Jocul incepe cu o poveste fantastica cu creaturi magice. Zanele sunt razboinice si poarta topoare, scuturi si armuri. Este recomandat sa nu te pui vreodata cu ele.

Simbolurile jocului

Fae Legend Warrior” este un joc de slot gratuit are 25 de linii castigatoare si 5 role. Cel mai mare castig pe care il poti incasa este de 5000x linia si vine atunci cand afisezi cinci zane blonde pe o linie castigatoare. Poti testa jocul gratuit sau poti juca cu bani reali. Nu vei fi dezamagit atunci cand vei incasa castigurile. Acest joc de pacanele este echipat cu numeroase oportunitati de castig suplimentar.

No comments

Leave a Reply