Alege Pacanele

European Roulette Tom Horn

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

European Roulette Tom Horn

Jocul de cazino online European Roulette Tom Horn gratuitEuropean Roulette este un joc de pacanele gratuit pe care il adora majoritatea jucatorilor. Este un joc de foarte buna calitate si care creaza o atmosfera de cazino reala. Cazinourile online nu prea includ si aspectul social in jocurile lor. Totusi, acest lucru nu prea conteaza atunci cand jucatorii joaca din confortul caselor lor. European Roulette este bazat pe masa de ruleta europeana, ceea ce inseamna ca include o zona verde zero, spre deosebire de ruleta americana care are doua.

Jocul de cazino online European Roulette Tom Horn gratuit

 
„European Roulette” este un joc de cazino de tip slot online in care jucatorul va vedea o roata in fundal. Masa pariurilor este prezenta in partea de sus si ofera diverse optiuni de pariuri. Versiunea europeana a ruletei americane cu 38 de sloturi permite jucatorului sa plaseze pariuri pe numerele de la 0 la 36. Pariurile pot fi plasate si pe categoriile ddin afara numerleor cum sunt 0, 19-36, 1-18, al 3-lea 12, al 2-lea 12 si primul 12. Pariurile pot fi plasate pe numere pare, impare, pe rosu sau pe neru. Pariurile pot fi plasate pe linii sau colturi, pentru a aria simultan pe mai multe locuri.
Castigul este calcullat in baza valorii pariului plasat precum si pe suma plasata pe o categorie castigatoare si numar. Spre deosebire de alte jocuri de pacanele, cu cat mai multe pariuri plasate, cu atat mai mic poate fi castigul. O straight up pote aduce 35 la 1, in timp ce pariul pe 18 categrii sau numere aduce castiguri 1 la 1. Acesta este unul din acele jocuri de aparat de slot in care sansele sunt in favoarea jucatorului.

No comments

Leave a Reply