Alege Pacanele

Epic Gladiators

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Epic Gladiators

Jocul de cazino online Epic Gladiators gratuitSlotul online Epic Gladiators este un joc de pacanele care duce jucatorul in lupta pentru a castiga marele premiu in bani. Acest joc de pacanele se bazeaza pe 7 tambururi, iar jucatorul trebuie sa lupte pentru ca el sa poata obtine simboluri combinate care arata sa castige.

Jocul de cazino online Epic Gladiators gratuit

 

Jocul include Crixus salbatic, spintacus si maximus. Jucatorul trebuie sa lupte impotriva inamicilor pentru a obtine o sansa de a ateriza runda bonus si rotiri gratuite. Jucatorul este capabil sa castige mare la role cu diferite simboluri disponibile ca scuturi, casti, sabii, nori, apa si foc.

Caracteristicile jocului de pacanele Epic Gladiators

Jocul incepe cu o mica poveste despre cum lupta gladiatorii amuzanti. Pentru a castiga cu acest joc, jucatorul trebuie sa ajute gladiatorii sa castige peste gladiatori rai. Obiectele din joc apar de sus si cad in jos. Cand se vor potrivi 3 simboluri, atunci vor izbucni, astfel incat acestia sa poata curata spatiul si noile obiecte vor cadea in acelasi loc. Salbaticia declanseaza o caracteristica bonus, cand un personaj rau este ucis. Toate gladiatorii pot aduce 10, 15 si 20 de rotiri gratuite, in plus fata de un bonus special care insoteste aceste personaje.

Acest joc de pacanele este dezvoltat in format Full HD si poate fi redat pe mobil. Fiecare jucator va putea sa se bucure de acest joc, indiferent de unde provine. Jocul este suficient de creativ, iar ideea se adreseaza multor oameni care ii plac luptele. Jocul se numara printre jocurile de inalta calitate si care apar bine.

No comments

Leave a Reply