Alege Pacanele

Energoonz

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Energoonz

Jocul de cazino online Energoonz gratuitEnergoonz” este un joc de aparat de tip slot gratuit conceput 5×5. In acest joc nu exista linii castigatoare. Castigurile vin atunci cand trei sau mai multe simboluri similare se aliniaza orizontal sau vertical. Acesta este un aspect placut, deoarece poti castiga in mai multe moduri. In partea dreapta a ecranului poti vedea combinatiile castigatoare si cele pe care le-ai castigat pana acum. Jocul iti ofera posibilitati de castig uimitoare. Alte jocuri de cazino online gratuite similare, oferite de cei de la Play N’ Go sunt: „Enchanted Meadows” si „Enchanted Crystals”.

Jocul de cazino online Energoonz gratuit

 

Energoonz” este un joc ce prezinta simbolul wild aparut din combinatiile castigatoare. Pana sa obtii o astfel de combinatie castigatoare, nu vei putea sa vezi simbolul wild. Jocul se aseamana foarte mult cu jocul Candy Crash, decat cu jocurile clasice de slot. Te vei distra cu siguranta. Sansele de castig sunt si ele foarte mari.

Jocul de aparat de tip slot online „Energoonz” iti ofera rotiri gratuite si role in cascada. Jocul este interesant si poate fi usor de inteles. Tot ce trebuie sa faci este sa afisezi trei sau mai multe simboluri similare pe un rand pentru a castiga. Poate fi jucat pe smartphone, dar trebuie sa te conextezi la internet. Muzica de fundal este foarte antrenanta. Acest joc are o tema unica, asa cum au toate jocurile de tip slot create de Play N’ Go, cum sunt si: „Troll Hunters” si „Wild Blood”.

Energoonz” este un joc in care vei avea castiguri consistente.Rata de castig a jucatorului este de 96,73%. Poti usor sa iti multiplici pariul cu x40 pana la x60. Jocul acesta este unul cu risc scazut si este un joc complet gratuit.

No comments

Leave a Reply