Alege Pacanele

Egyptian Wild

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Egyptian Wild

Jocul de cazino online Egyptian Wild gratuitSlotul online Egyptian Wild este dotat cu role pe un perete de templu si puteti obtine o sansa de a juca in lumea antica in locul unde a mers faraonul.

Jocul de cazino online Egyptian Wild gratuit

 

Pentru a castiga, trebuie sa faceti combinatia de simboluri care sunt inspirate egiptean, pornind de la stilul hieroglific – la gatul scarabului care se roteste pe ecran. Tamburele sunt cinci, dar nu sunt in format normal. Acest joc este ciudat si va veti obisnui cu el incepand de la prima data cand incepeti sa jucati.

La role, veti obtine 15 linii de castig si jucatorul poate seta pariul de la 0,01 pana la 1 dolar. Acest lucru va dicta cat de mult puteti paria cu intreaga rotire.

Joc de cazino cu simboluri speciale

Scarabeul gigant este salbatic al acestui joc si poate inlocui alte simboluri pentru a genera linia castigatoare. Exista, de asemenea, posibilitatea unui multiplicator care apare in centrul bobinei. Triunghiul de aur reprezinta simbolul scatter si daca obtineti trei dintre ele, primiti 10 rotiri gratuite. Pentru a deschide jocul bonus, ar trebui sa obtineti trei cercuri de aur. In jocul bonus primiti pietre colorate care cade la intamplare in coloana, iar premiile sunt castigate pentru fiecare set de cele trei pietre de potrivire in alinierea orizontala. Jocul bonus se termina daca ecranul este plin si nu exista loc pentru a trage mai multe pietre.

Pentru a juca acest joc de cazino, va trebui sa obtineti conexiunea la internet si un browser web.

No comments

Leave a Reply