Alege Pacanele

Duck of Luck Returns

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Duck of Luck Returns

Jocul de cazino online Duck of Luck Returns gratuitSlotul video Duck of Luck Returns este un joc de noroc produs de Casino Technology si vine ca o continuare a jocului Duck of Luck. Se bazeaza pe ceea ce a facut primul joc sa fie popular si se construieste la el. Jocul are un design viu si bogat, cu un sunet slick, clar si o interfata buna. Studioul a lucrat mai mult doar la design, pentru a arata mai frumos.

Jocul de cazino online Duck of Luck Returns gratuit

 

Jocul ofera atat stil si aspect si exista o substanta care inapoi acest joc. Jocul se bazeaza pe influenta chineza si acest lucru este remarcabil in vizuale, nomenclaturi, sunet si imagini. Imaginile scot totul despre chinezi in ceea ce priveste literele lor colorate si monedele de aur.

Jocul este raportat ca fiind unul dintre cele mai interesante sloturi cu animatii si sunete la aceeasi pereche. Grafica acestui joc este usor de inteles, curata si crocanta. Nu este nici o problema atunci cand vine vorba de a afla cum sa functioneze acest joc, deoarece meniul va fi stabilit in mod organizat si este o maniera intuitiva.

Caracteristicile slotului video Duck of Luck Returns

Jocul de cazino Duck of Luck Returns se bazeaza pe 40 de linii de plata cu 5 role. Denumirea monedelor se gaseste intre 0,01 si 0,1 unitati. In stanga, jucatorul are sansa de a intra in submeniu si exista ferestre si butoane in care se gasesc liniile de castig, moneda si marimea pariului.

Exista o sansa de a castiga mare cu acest slot video cu jackpot de 100 de monede sau folosind simbolurile salbatice si scatter.

No comments

Leave a Reply