Alege Pacanele

Dragons Revenge

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Dragons Revenge

Jocul de cazino online Dragons Revenge gratuitSlotul online Dragon’s Revenge aduce in prim-plan o creatura mitica cunoscuta. Daca sunteti norocosi, ele vor respira foc in contul tau bancar. Acest joc de cazino online are 5 tambururi cu 10 linii de plata reglabile la slotul online. Te duce intr-o tara misterioasa in care exista dragoni uriasi si care au rolul de a pazi comoara.

Jocul de cazino online Dragons Revenge gratuit

 

Este timpul sa patrundeti in barlogul dragonului si sa puteti plati 1 dolar pentru fiecare rotire sau puteti sa mariti pariul pentru a ajunge la 100 de dolari pentru fiecare rotire. Jocul de cazino are simboluri speciale cum ar fi re-spin-urile, extinderea simbolului salbatic si simbolurile salbatice, cu un jackpot progresiv, in valoare de 2500 de dolari. Cand un jucator doreste, atunci el poate juca in modul demo pentru a afla despre caracteristicile acestui joc. Daca doriti sa castigati, va trebui sa reveniti la jocul real.

Cand incepeti sa jucati, atunci veti vedea designuri remarcabile care va vor astepta pe ecran. Jocul sustine terenuri plutitoare, pamant cu comori de aur si monede si ceruri nebunesti. Simbolurile sunt suspendate pe cer si permit jucatorului sa se bucure de un design frumos.

Simboluri slotului online

Simbolurile jocului de cazino includ dragonul rosu, vaza de aur, harta de comori, monede de aur, scut, carte verde cu ochii dragoni, sabie, ochi de dragon rosu si coroana aurie. Soldul jocului va fi gasit la stanga jos a unui ecran si la contrariul acestuia veti vedea valoarea mizei.

No comments

Leave a Reply