Alege Pacanele

Dragon Sisters

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Dragon Sisters

Jocul de cazino online Dragon Sisters gratuitJocul de cazino Dragon Sisters este jocul ideal pentru a incepe sa jucati daca doriti sa va bucurati de castigul adus de aceste frumuseti nemaipomenite. Pentru a juca, aveti o sansa de a juca folosind un pariu de 0.25 de monede sau un pariu maxim de 100 de credite atunci cand va simtiti curajos.

Jocul de cazino online Dragon Sisters gratuit

 

Jocul acesta de pacanele se bazeaza pe grafica 3D si ofera plati de inalta plati pe care le puteti astepta la acest tip de joc. Jocul a fost, de asemenea, optimizat pentru a fi jucat pe telefonul mobil.

Jocul de cazino nu ofera rotiri gratuite, dar ofera o optiune de respin. Rotirea gratuita este diferita pentru a respinge, deoarece respingerea este o rotire suplimentara pe care o primiti gratuit. Pentru a declansa aceasta optiune, jucatorul trebuie sa obtina un dragon albastru sau rosu in spatiul furnizat. Dragonul rosu va aparea numai la matricea de sus atunci cand aceasta pictograma va aparea pe ecran, va respira focul, iar simbolurile salbatice vor fi aratate la grila. Astfel de icoane vor fi blocate in locul lor, astfel incat sa puteti juca o noua rotire. Acest lucru este acelasi cu dragonul albastru, dar cu el, salbaticul va fi plasat pe aleatoare, iar grilele vor fi schimbate.

Simboluri speciale ale jocului

Jocul de cazino se bazeaza pe doua surori; una este buna, in timp ce celalalta este rea. Una este albastra, in timp ce celalalta este rosie, la fel ca dragonii pe care ii au. Acestea sunt simbolurile platitoare ale jocului de cazino.

De asemenea, trebuie sa va amintiti ca, cu cat pariati mai mult, cu atat mai mult puteti castiga.

No comments

Leave a Reply

Alege Pacanele