Alege Pacanele

Dr. Scratchwell

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Dr. Scratchwell

Jocul de cazino online Dr. Scratchwell gratuitDr Scratchwell este noul joc de aventura si de tip loz razuibil, dar in acelasi timp este comic si plin de culoare. Se poate juca incepand de la 0.10 pana la 10.000 pentru fiecare joc. Scopul acestui joc de noroc este dezvaluirea a pana la trei insecte identice cand terminati intinderea tuturor celor 9 segmente de pe grila 3×3. Un platibil este la dreapta si afiseaza valoarea castigatoare pentru fiecare tip de gandac. Cand puteti obtine trei icoane de fluturi, veti castiga jackpot-ul de 10.000 de pariuri.

Jocul de cazino online Dr. Scratchwell gratuit

 

Inainte de a putea incepe sa jucati acest joc de pacanele, trebuie sa decideti cat de mult doriti sa pariati. Puteti folosi butonul minus sau plus gasit in partea stanga jos a jocului. Atunci este timpul de a cumpara biletul si de a deschide noul joc. Ulterior, treaba va fi sa dezvaluie tipurile de gamdaci care se ascund in mlastina sub frunze gri de grila de joc 3×3. Puteti sa razuiti fiecare pe cont propriu prin plasarea mouse-ului si a altor indicii peste locatie sau puteti apasa la zero pentru a putea dezvalui toate butoanele dintr-o data. Ori de cate ori primiti trei bug-uri potrivite, atunci veti castiga premiul.

Simboluri de joc

In functie de tema jocului, nu ar trebui sa fii surprins daca vezi omizi, gandaci sau muste. Cea mai buna parte a jocului este ca fiecare simbol are o plata proprie. Trei mantisuri de rugaciune platesc 10x, in timp ce fluturele frumos plateste 10000 de ori.

No comments

Leave a Reply