Alege Pacanele

Double Cash

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Double Cash

Jocul de cazino online Double Cash gratuitSlotul video Double Cash ofera ceva mai atractiv pentru jucatori. Poate fi moneda sau culoarea, deoarece oamenii nu sunt capabili sa obtina suficient in timp ce o joaca. Cu cat oameni au mai multi, cu atat mai bine tind sa se simta fata de ei insisi. Daca sunteti o persoana care ii place aurul, atunci sunteti in paradis cu acest slot video.

Jocul de cazino online Double Cash gratuit

 

Matricea jocului de cazino este de 3×5. Este un slot care ofera bani reali si pare a fi semnul distinctiv al masinii de joc traditionale. Jocul are cel putin 5 rotite cu un nivel de pariere diferit pentru a incerca. Cu acest joc, nu exista nicio linie de castig, dar puteti castiga in moduri diferite. Veti castiga in continuare cu liniile, dar acestea au fost toate inghesuiti intr-un singur spatiu si acest lucru permite castigarea in mod regulat.

Pe langa modalitatea speciala de a castiga, veti avea o caracteristica unica, exclusiv fata de joc. Se numeste caracteristica Twin Reels si este utila.

Jocul de cazino Double Cash incepe atunci cand se deschide usile boltilor si permite jucatorilor accesul la aur. Cand intri in sistem, vei fi folosit in a vedea euro semne cu banii care vor fi intinse in fiecare loc.

Joc de cazino cu caracteristica speciala

Cu acest joc, producatorul Fugaso sa bazat pe ideea ca banii sunt de aur. Caracterul twinning al jocului nu este obisnuit. Cele doua simboluri de pe rolele twin se vor potrivi si se pot extinde astfel incat sa acopere fiecare centimetru de grila.

No comments

Leave a Reply