Alege Pacanele

Dice Rush

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Dice Rush

Jocul de cazino online Dice Rush gratuitDice Rush este unul dintre cele mai recente jocuri de cazino lansate de Synot Games, care nu este doar palpitant, ci destul de distractiv. Acest joc de pacanele cu 3 tambururi ofera jucatorilor 5,27 linii de plata de la care jucatorii pot alege de la un moment dat. Cele 10 simboluri sunt usor de inteles, ceea ce reprezinta un plus pentru jucatorii noi care sunt in cautarea unei experiente mai bune in domeniul jocurilor. Foarte important, are o volatilitate de 11 si incorporeaza caracteristici extraordinare pentru a ajuta jucatorii sa castige mari. Jocul de baza este simplu si destul de drept inainte, deoarece jucatorii sunt obligati doar sa alinieze simbolurile de potrivire pentru a castiga, din care se pot transforma cu usurinta intr-un joc bonus.

Jocul de cazino online Dice Rush gratuit

 

Dice Rush poate fi jucat cu pana la 0,20 credite si un maxim de 100, oferindu-le astfel jucatorilor posibilitatea de a alege suma pe care doresc sa o parieze. Un jucator care doreste sa invete jocul poate merge si pentru versiunea gratuita care nu necesita bani. Acesta include o placa de plati cu un numar de simboluri care indica cat de mult poate juca un jucator pe un pariu. Rotirile gratuite sunt de obicei activate de simbolul de zaruri, care actioneaza si ca scatter in joc. In acest caz, daca zarurile apar 3x, atunci un jucator poate castiga intre 3-18 jocuri gratuite gratuite.

Simboluri

Cele mai mici simboluri de plata sunt lamaie care, de asemenea, imparte ultima pozitie cu ciresele, dar strugurii si prunele care au un efect de multiplicare de 4 ori. Simbolul bara este, de asemenea, inclus in joc si poate dubla o victorie, precum si tripla sau se poate asigura ca victoria este de 8x, 16 sau 32x mai mare. Jocul ofera de asemenea sapte simboluri cu care jucatorii pot castiga pana la 100x.

No comments

Leave a Reply