Alege Pacanele

Davinci Codex

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Davinci Codex

Jocul de cazino online Davinci Codex gratuitDaca ai auzit vreodata de marele mestru Leonardo da Vinci atunci vei adora pur si simplu acest joc de pacanele senzational. El este unul dintre rarele persoane care a inventat atat de multe lucruri in lume artei universale. Cu acest slot online vei avea sansa nu doar sa descoperi viata lui senzationala dar ai sansa sa castigi niste bani seriosi in acelasi timp care iti pot face visele sa devina realitate. Una peste alta, jocul si povestea lui sunt conectate cu viata si inventiile marelui artist si se pare ca este prima data cand se face un slot de joc inspirat de marele Leonardo.

Jocul de cazino online Davinci Codex gratuit

 

Acesta este un slot produs decompania Game Art si la fel ca toate realizarile lor si acesta are grafica, animatie si alte elemente multi-media care sunt de cea mai buna calitate pentru o experienta cat mai frumoasa cand joci. Jocul este foarte usor de juat si vei invata regulile si strategiile in cateva minute de joc pentru a te bucura apoi de castigurile lui. Acest slot are doua tipuri de simboluri: cele de baza, care sunt cartile clasice de joc de la 9 la popa si simbolurile speciale care sunt reprezentate de operele marelui artist italian. Evident, acestea din urma iti vor aduce cele mai importante castiguri.

Numarul de role este clasicul de cinci dar numarul liniilor castigatoare este de 100. Numarul acesta de linii castigatoare este fix, asa ca atunci cand plasezi un pariu inseamna ca pariezi pentru toate cele 100 de linii, deci ai 100 sanse de castig cu fiecare rotire a rolelor! Functia de auto-play ajuta jucatorii profesionisti si pe cei care sunt ocupati si cu altceva in acelasi timp, cum ar fi sa lucrezi la birou sau sa faci cina pentru familia ta.

 

No comments

Leave a Reply