Alege Pacanele

Cupids Arrow Mobilots

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Cupids Arrow Mobilots

Jocul de cazino online Cupids Arrow Mobilots gratuitCupid’s Arrow este un joc de noroc cu cinci role si cu 30 de linii de castig. Jocul se bazeaza pe nori albi pufos, trandafiri rosii si inimi rosii. Jocul de pacanele in sine este asezat in cer si exista o tema dominanta cu el.

Jocul de cazino online Cupids Arrow Mobilots gratuit

 

Veti vedea ca simbolurile coboara la acest joc si vor arata ca si cum ar cadea din ceruri. Jocul a fost ridicat in cer si sunt niste nori albi pufosi care au fost imprastiati in jur. Titlul jocului se gaseste in partea de sus a unei retele si comenzile sunt pozitionate in partea inferioara a acestuia.

Veti gasi doua dimensiuni de monede care sunt disponibile cu jocul. Sunt 0.10 si apoi 0.20. Puteti juca in jur de 30 de linii de plata, astfel incat sa puteti paria doar pana la sase credite. Numarul maximde rotiri automate ale jocului este de 20.

Simboluri de joc

Simbolurile de valoare ridicata ale jocuri de noroc gratis sunt baiatul care are o inima rosie, o fata inaripata care are o inima rosie, un trandafir si o inima. Simbolurile cartilor de plata inferioare sunt simbolurile jocului si sunt realizate in culori diferite. Veti gasi zece, o regina, un rege, un as si un juvete.

Veti gasi cateva alte simboluri, cum ar fi un arc albastru care se joaca in salbaticie si poate inlocui alte icoane, dar simbolurile bonus si scatter. Simbolul bonus este simbolurile bonusului de dragoste gasite in literele portocalii. Simbolul scatter este o sageata cu auriu colorata.

No comments

Leave a Reply