Alege Pacanele

Cupids Arrow Eyecon

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Cupids Arrow Eyecon

Jocul de cazino online Cupids Arrow Eyecon gratuitDaca vrei sa ai de-a face cu jucausul Cupidon, te vei indragosti de acest joc. Secretul jocului este despre oamenii care cred in dragostea adevarata, in alesul inimii, in romantism si in tot ceea ce inseamna iubire.

Jocul de cazino online Cupids Arrow Eyecon gratuit

Cupid’s arrow slot” este un joc de cazino de tip slot gratuit in care, daca afisezi trei simboluri scatter, vei primi trei bonusuri diferite, primull simbol scatter este un norisor in forma de inima. Atunci cand afisezi trei astfel de simboluri, vei fi in al 9-lea cerdin moment ce vei avea sansa sa joci un joc de mix and match. Pentru a avea o combinatie castigatoare, inima trebuie sa se afle pe o linie castigatoare, pozitionata de la stanga la dreapta.

Caracteristicile jocului

„Cupid’s arrow slot” este un joc de slot gratuit in care va trebui sa afisezi cate o pereche, pe rand, atunci cand esti in jocul mix and match. Te vei intalni cu numeroase simboluri, iar premiul va fi multiplicat in functie de acestea. Jocul este unul simplu si usor. Un alt scatter este Pick me, iar simbolul este o inima ce pluteste. Trebuie sa afisezi trei astfel de simboluri pentru a incasa recompensa.

Acest joc de aparat de pacanele are 5 role si 25 de linii castigatoare. Pariul minim este de 0,01. Fundalul jocului este luminos si colorat. Simbolurile jocului includ carti de joc, inimi, sageti, funde si insusi Cupidon.

No comments

Leave a Reply