Alege Pacanele

Crazy Halloween

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Crazy Halloween

Jocul de cazino online Crazy Halloween gratuitCand mai este doar un pic pana la Halloween, inseamna ca trebuie sa te astepti la goblini, monstri si fantome. „Crazy Halloween Slot Game” este un jocuri ca la aparate gratuit ce incorporeaza perfect aceasta tema. Acesta este jocul de care te vei bucura daca esti fan al sarbatorii de Halloween. Jocul este realizat astfel incat este capabil sa se aprinda.

Jocul de cazino online Crazy Halloween gratuit

Crazy Halloween Slot Game” este un joc de cazino de tip slot gratuit, cu 25 de linii castigatoare si 5 role, ce are ca tema sarbatoarea de Halloween. Jocul are numeroase caracteristici, o grafica grozava si sunete infricosatoare. Poti castiga pana la x500 pariul plasat la fiecare rotire. Exista chiar si versiunea gratuita a acestui joc, daca nu doresti sa joci cu bani reali. Nu este nevoie sa joci cu bani reali atunci cand incerci versiunea gratuita a acestui joc de aparat de pacanele, asa ca poti sa il incerci fara sa investesti un ban. Ai astfel sansa sa exersezi jocul si sa te obisnuiesti cu interfata sa.

Jocul este echipat cu caracteristica auto spin, iar jucatorul poate alege intre 1, 5, 20 sau 30 de rotiri gratuite cu un singur click. Alte jocuri te vor face sa treci prin numeroase setari pentru a declansa caracteristica autospin. Simbolurile jocului includ: zombi, carti, pisici negre, ochi si lamioane. Poti sa incerci si jocul bonus cu sansa de a castiga peste 10 rotiri gratuite. Este posibil sa controlezi pariul folosind butoanele din partea de jos a ecranului.

No comments

Leave a Reply