Alege Pacanele

Cracking Eggs

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Cracking Eggs

Jocul de cazino online Cracking Eggs gratuitJocul de pacanele Crackin’s Eggs este un joc de cazino cu 5 role de tipul video slot. Ouale din acest joc cu tema de Pasti, nu sunt pline cu jucarii dragute, dar sunt pline de bani grei. Victoriile vor fi calculate pornind de la stanga spre dreapta, dar exista si cateva exceptii.

Jocul de cazino online Cracking Eggs gratuit

 

Jucatorul poate alege numarul de linii de castig cu care vrea sa joace. Jucatorul poate alege sa joace numai cu o singura linie de plata, in timp ce maximul este de 30 de linii de plata.

Crackin’s Eggs este un joc dragut si mic care are loc intr-o retea transparenta de 5×3 si este impotriva fundalului gradinii. Jocul de cazino Crackin’s Eggs poate fi redat pe PC, iPad, Android si iPhone.

Felul cum arata jocul de pacanele este diferit de alte jocuri care au cinci role. Comenzile jocului au fost ascunse in setari si nu sunt cuprinse in partea de jos a ecranului. Pe langa grila de bobine, jucatorul are cateva butoane pentru setare si acasa.

Simboluri de joc

Simbolurile jocului de pacanele sunt de 12 si includ trei icoane speciale. In aceste pictograme, veti gasi simbolurile de joc, care sunt 10, A, K, Q si J. Simbolurile cu plata mare sunt ouale. Veti vedea ouale de aur, ouale purpurii, ouale rosii si ouale albe. Cel cu cea mai mica valoare este cel cu modele albastre, verzi si albe. Puiul galben este un simbol bonus, iepurele alb este simbolul scatterului, in timp ce cosul de oua de Pasti este salbatic.

No comments

Leave a Reply