Alege Pacanele

Chinese Kitchen

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Chinese Kitchen

Jocul de cazino online Chinese Kitchen gratuitBucataria asiatica este apreciata in toata lumea. Ca de obicei, exista ingrediente secrete ce se pun la aceste feluri de mancare. Te-ai intrebat care este ingredientul care face aceste mancaruri atat de gustoase? Nu-ti face griji, vei vedea toate acestea in acest joc de pacanele. „Chinese Kitchen” este un joc de pacanele gratuit ce are ca tema bucataria asiatica, iar simbolurile din joc prezinta ingrediente si feluri de mancare. Poti paria pana la 3 monede in acest joc de slot si este unul dintre cele mai simple jocuri care exista.

Jocul de cazino online Chinese Kitchen gratuit

Poti juca jocul chiar atunci cand mananci mancare chinezeasca. Scopul este sa afisezi simboluri dentice pe toate cele 8 linii castigatoare, iar castigurile vor incepe sa curga. Tabelul castigurilor ofera informatii referitoare la valoarea fiecarui simbol. Simbolurile nu prezinta doar mancare, ci si multe altele.

Chinese Kitchen” este un joc de pacanele online cu simboluri ca: stelute de mare, rate, omizi, pesti, caracatite, melci, testoase si multe altele. Intre acestea, Melcul are cea mai mare valoare, cu peste 200. Trebuie sa afisezi 3 astfel de simboluri pe liniile castigatoare pentru a incasa castigurile. Simbolul care te recompenseaza chiar daca este afisat doar unul, sau doua sau trei, este crabul. Pariul variaza intre 0,01$ si 5$ pentru fiecare linie castigatoare, ceea ce inseamna ca pariul maxim este de $120.

Poti alege liniile pe care vrei sa pariezi, aca doresti, poti paria toate liniile castigatoare, apasand butonul „all lines”. Butonul „spin” va declansa magia invartirii rolelor aparatului de pacanele. Butonul bet max este cel care iti permite sa pariezi suma maxima in acest joc de cazino de tip slot.

No comments

Leave a Reply