Alege Pacanele

Carats Whisper

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Carats Whisper

Jocul de cazino online Carats Whisper gratuitSlotul video Carats Whisper este un joc de pacanele care poate fi gasit la Casino Technology si are o atmosfera originala, grafica realista cu suficiente victorii pe care jucatorul se poate astepta sa castige. Jocul se bazeaza pe jocul clasic, ceea ce inseamna ca fiecare jucator, indiferent de experienta lui, se poate bucura de acest joc.

Jocul de cazino online Carats Whisper gratuit

 

Acest joc are o grafica realista care atrage multi oameni si este la fel cu simbolurile sale. Tambururile de pe joc pot ocupa un intreg ecran al acestui joc, in timp ce este suficient spatiu in care bara de comanda este solida. Pictogramele jocului arata detaliat si mare si exista multe personaje care au fost imbracate in imbracamintea victoriana si se uita in ochii jucatorului. In partea de sus a acestui joc, exista orasul de la Londra cu cladirile cu icoane si Big Ben usor de recunoscut.

Carats Whisper are un aspect impresionant care face ca acest joc sa fie unic intr-un anumit nivel.

Jocul se bazeaza pe 40 de linii de plata cu 5 role. Linile sunt locul in care trebuie gasite simbolurile inainte ca acestea sa poata declansa premii diferite in numerar. Jucatorii au posibilitatea de a alege denominarea monedelor si pariul cu cate linii de plata sa joace.

Simboluri de pacanele

Simbolul jocului este alcatuit din simboluri clasice, iar altele sunt personaje victoriene care au amestec original la role. Simbolurile clasice ale cartilor sunt Ace, Rege, Regina, Jack si 10. Alte simboluri sunt batranul, tanarul, un barbat care arata ca Hercules Poirot si o femeie frumoasa. Un diamant este o salbaticie a jocului si obtinerea a mai mult de 3 conduceri la rotiri gratuite.

No comments

Leave a Reply