Alege Pacanele

Candy Land PariPlay

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Candy Land PariPlay

Jocul de cazino online Candy Land PariPlay gratuitCand incepeti sa jucati jocul de cazino Candy Land, va veti simti ca si cum ati fi un copil care a intrat intr-un magazin cu dulciuri. Intregii bobine sunt acoperite cu zahar. Slotul online este incredibil de distractiv, plin de culoare si luminos. Jocul se refera la turte dulce, blues pentru bebelusi si trandafiri albi. Toti vor incerca sa atraga atentia intr-un colt al ecranului.

Jocul de cazino online Candy Land PariPlay gratuit

 

Cand deschideti bobinele, veti putea gasi diferite bunatati pe fiecare parte a rolelor. Pentru a castiga, va trebui sa obtineti trei din aceleasi simboluri, dar poate fi mai greu decat credeti, dar este satisfacator daca are loc.

Simboluri de joc de cazino

Simbolurile jocului de cazino includ dulciuri fierte, rosii, alunele si cirese. Exista, de asemenea, bara de ciocolata cu bara clasica pe care o vedeti normal cu jucatorul traditional. Fiecare dulce are o valoare corespondenta, iar platile de varf sunt icoanele de lollipop. Le vei obtine si vei primi un jackpot. Nu va trebui sa faceti click pe un ecran nou, deoarece toate detaliile tabelui de plati se gasesc pe o parte superioara a ecranului.

Caracteristicile slotului online Candy Land

Deoarece jocul de cazino are doar 3 role, nu sunt atat de multe lucruri de explicat atunci cand vine vorba de setarile pariului. Puteti ajusta pariul in partea dreapta a ecranului. Puteti gasi butonul de pariu maxim care poate plasa automat pariul. Nu este necesar sa adaugati linii de plata si nu mai exista cilindri suplimentari care vor fi pusi in joc.

 

No comments

Leave a Reply