Alege Pacanele

Candy Kingdom

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Candy Kingdom

Jocul de cazino online Candy Kingdom gratuitCandy Kingdom este un joc de pacanele bazat pe grila de 5×5. Are bomboane, simboluri colorate si simple, care fac jocul sa aiba atmosfera draguta cu estetica moale de marshmallow. Jocul de cazino are doua jackpot-uri progresive diferite si pot fi castigate atunci cand jucati joc unic si extraordinar de bonus.

Jocul de cazino online Candy Kingdom gratuit

 

Jocul acesta de pacanele este oarecum diferit de alte masini de slot pe care le-ati jucat inainte. Cu acest joc, nu ar trebui sa aliniati simbolurile pe liniile de castig, dar trebuie sa gasiti combinatia simbolurilor in diferite modele. Simbolurile care ating colturile unul cu altul, nu vor conduce la secventele valide.

Cand trei pictograme se potrivesc pe grila de joc, atunci jucatorul obtine un premiu castigator. Daca exista un alt simbol de potrivire care apare pe grila, atunci se va adauga o valoare castigatoare. Exemplul este atunci cand obtineti trei bomboane in forma de inima, veti castiga 40 total, daca sunt patru, veti obtine 80 de pariuri totale si daca veti obtine 5, pariul va fi inmultit cu 120x.

Cand castigi, valoarea castigatoare va fi actualizata automat pentru a corespunde pariului pe care l-ati ales.

Caracteristici speciale

Cand incepeti sa jucati acest joc de cazino, nu veti fi niciodata dezamagit de functiile suplimentare de joc pe care le puteti bucura. Cu fiecare victorie pe care o faci, atunci simbolurile castigatoare dispar si vor lasa noile simboluri sa cada in locul potrivit. Aceasta va creste valoarea de multiplicare a bobinelor si orice castiguri ulterioare, dau premii mai mari care au o valoare normala de pana la 5x.

No comments

Leave a Reply