Alege Pacanele

Candy Dreams

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Candy Dreams

Jocul de cazino online Candy Dreams gratuitCandy Dream este un joc de casino plin de divertisment si este vizibil atractiv. Este disponibil pe 7 role si este plin de bomboane. Ori de cate ori un jucator primeste 5 simboluri identice, atunci castiga.

Jocul de cazino online Candy Dreams gratuit

 

Jocul de pacanele Candy Dream vine cu Wheel of Fortune si este punctul culminant al acestui joc. Cand se face combinatia castigatoare, atunci este deschisa caracterul rotii de avere. Puteti da clic pe spin pentru a vedea ce cadou ai primit. Va veti bucura de pariul de 8 ori si daca veti obtine un numar de salbatice, pariul dvs. va fi inmultit de 20 de ori. Acum este timpul sa va bucurati de castigul de sudoare fara a va pune sanatatea la niciun risc.

Jocul de pacanele nu are linii castigatoare, numai grupurile similare vor crea combinatia castigatoare. Exista picaturi suplimentare ale simbolurilor care sunt garantate. Ar trebui sa completati blocul de modele daca doriti sa va bucurati de bonus suplimentar. Cand rotiti roata avere, aveti sansa de a deschide sase bonusuri de transpiratie.

Simbolurile jocului de pacanele Candy Dream

Acest joc are aspect de 7×7, deoarece exista 7 role cu 7 randuri si caracteristicile sale speciale sunt multiplicatori si salbatice. Suma minima de pariere este de 10, in timp ce maximul este de 100. Castigul maxim pe care il poate face jucatorul cu acest joc este 100000. Simbolurile jocului includ inghetata, bomboane si alte simboluri legate de transpiratii. Puteti juca acest joc pe telefonul mobil, pe tableta si pe desktop.

No comments

Leave a Reply