Alege Pacanele

Caligula

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Caligula

Jocul de cazino online Caligula gratuitDaca nu stiai, caligula este un imparat roman si acest slot online este inspirat complet de epoca in care a trait acesta. Jocul este de asemenea unul dintre cele mai bune pacanele realizate de echipa Game Art. Grafica si animatiile sunt pur si simplu geniale si in format 3D. Iti dai sema ca sunt putine sanse ca acest slot sa fie depasit in privinta aceasta de alt joc cand vorbim despre creativitate si design. Acesta este unul dintre cele mai populate jocuri venite anul acesta de la producatorul de pacanele.

Jocul de cazino online Caligula gratuit

 

Jocul la acest slot este destul de simplu. Panoul d econtrol este usor de accesat si functiile acestuia sunt usor de inteles de orice jucator chiar daca nu are experienta cu jocurile. Oricum, inainte de a incpee jocu este bine sa studiezi si sa intelegi lista de castiguri pentru a putea controla si nivelul mizelor in concordanta cu asta.

Simbolul wild al jocului este chiar imparatul Caligula. Acest simbol este foarte puternic si poate inlocui alte simboluri pentru a forma combinatiile castigatoare pentru tine. Acest simbol wild iti mai asigura si un castig maxim de 750 de credite care pot fi castigate la fiecare rotire in parte. Alaturi de wild mai avem si simbolul scatter care declanseaza rundele de rotiri gratuite. Jocul poate fi jocuri ca la aparate me mize incepand cu 0.01 monede si mergand pana la 5 monede pentru fiecare rotire pentru a avea acces la castigurile cele mai mari. Linile castigatoare sunt in numar de 10 linii castigatoare.

 

No comments

Leave a Reply