Alege Pacanele

Brilliants On Fire

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Brilliants On Fire

Jocul de cazino online Brilliants On Fire gratuitAcesta este jocul de cazino care este complex si adauga suficiente reguli speciale, cu exceptii privind regulile normale. Jocul de pacanele este disponibil la Casino Technology. Nu exista reguli complicate sau backstories, dar totul se bazeaza pe reguli simple, dar cu castiguri mari. Exista, de asemenea, bijuterii stralucitoare pe toate bobinele.

Jocul de cazino online Brilliants On Fire gratuit

 

Brilliants on Fire este jocul clasic de pacanele si este simplu, dar cu o grafica solida. Jocul are cateva detalii care pot distrage atentia unui jucator. Tambure arata mare si se ocupa de intregul ecran si exista suficient spatiu pentru a folosi cu bara de comanda obisnuita gasita la baza acestui joc in timp ce logo-ul se gaseste in partea de sus a acestuia. Bijuteriile de pe rolele continua sa fie principala atractie vizuala pentru joc si arata stralucitor, care ridica interesul jucatorilor.

Nu este nimic mai mult de asteptat de la acest joc de cazino, ci de caracteristicile utile. Jocul se bazeaza pe 5 linii de plata si 5 role. Fiecare dintre aceste linii reprezinta pozitii la care combinatia de simboluri poate ateriza, astfel incat sa poata declansa mai multi bani. Jucatorul poate incepe prin alegerea valorii monedei si sa parieze urmatoarea rotire si apoi sa activeze liniile de castig ca jucatorul doreste.

Simboluri de joc

Simbolurile jocului de pacanele sunt in cea mai mare parte pietre pretioase. Pietrele comune sunt albastru, verde, galben si purpuriu. Pot valora peste 100 de credite. Pietrele rare sunt rosii, aurii si roz cu un diamant. Cel mai mare simbol platit este un diamant.

No comments

Leave a Reply