Alege Pacanele

Bon Voyage

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Bon Voyage

Jocul de cazino online Bon Voyage gratuitBon Voyage Slot Machine este un joc de pacanele gratuit, ce se numara printre cela mai distractive jocuri din industrie. Spre deosebire de alte jocuri de slot de pe piata, actiunea acestui joc de pacanele este plasat in visiul oricarui om, calatoria in jurul lumii. Mulltumita dezvoltatorilor SGS Universal labs, iubitorii jocurilor de slot au acum sansa de a calatorii in jurul lumii si de a vizita locurile cele mai importante din lume fara a fi nevoie sa iasa din casa. Acesta este, practic, un joc video slot.

Jocul de cazino online Bon Voyage gratuit

Bon Voyage Slot Machine” este un joc de aparat de slot cu 5 role, 3 randuri si 20 de linii castigatoare. Aceasta structura este standard pentru jocurile create de SGS. Asa ca, daca ai mai jucat unele din jocurile lor, vei putea juca si acest joc fara probleme. Jocul este usor de jucat, iar experienta anterioara nu este necesara. Tot ce trebuie sa stii este putina engleza si calculator. Oricine poate utiliza un computer si poate intra in joc.

Regulile jocului sunt simple si usor de urmat. Primul lucru ce trebuie facut este plasarea pariului. Acest lucru se face din panoul de control al jocului, din care poti alege liniile castigatoare active si valoarea pariului. Maximul liniilor castigatoare cu care se poate juca este 20 pentru un pariu maxim de 100 de monede. Jackpotul maxim disponibil este de 12.500 de monede. Jocul iti va acorda un tur privat al lumii.

No comments

Leave a Reply