Alege Pacanele

Bloopers

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Bloopers

Jocul de cazino online Bloopers gratuitBloopers, creat de compania scandinaviana ELK Studios, este un joc de aparat de tip slot cu 5 role si 243 de sanse de castig. Acest joc ofera jucatorului sansa experientei hollywoodiene. Acest joc prezinta caracteristica rotirilor gratuite – in care staruri de cinema afisate ca simboluri apar pe cea de a treia rola se transforma in sticky wilds, iar procesul se incheie atunci cand sticky wilds acopera toate cele 3 pozitii de pe cea de a treia rola din mijloc. Bloopers iti poate oferi expanding wilds, falling symbols si random wilds. Nu rata bonusurile oferite aici.

Jocul de cazino online Bloopers gratuit

Jocul poate fi jucat pe orice aparat si aduce rotiri gratuite, alaturi de sticky wilds, precum si expanding wilds, falling symbols, extra free spins, symbol shuffles si random wilds. Jocul poate fi pariat intre 25p si 100£. Un aparat de tip slot gratuit bazat pe farmecul ceremoniei de decernare a premiilor trebuie sa fie foarte bine creat din punct de vedere audio si vizual, iar „Bloopers” reuseste sa suprinda toate aceste aspecte, cu un soundtrack orchestral si role ce includ o selectie de imagini din filme. Jucatorul poate oricand sa caute role de film, o blonda aranjata sau un prezentator aratos. Imaginile din film si sonorul iti ofera experienta extraordinara. Din moment ce sansele de castig sunt mari, merita sa cresti pariul in acest joc video slot creat de ELK Studios. In acest joc de aparat de tip slot online, simbolurile starurilor inseriate se vor transforma in sticky wilds. Rotirile gratuite vor continua sa vina pana cand cele 3 pozitii de pe rola castigatoare 2, 3 si 4 sunt wild. Un alt lucru care atrage atentia jucatorului sunt creaturile ciudate si intens colorate numite Bloopers – ce pot aparea in timpul jocului normal sau in runda bonus si recompenseaza jucatorul cu un premiu de 1 pana la 5 optiuni. Grafica este foarte interesanta si potrivita cu jocul. Te vei distra jucand „Bloopers”, mai ales daca vrei sa traiest experienta hollywoodiana.

Asa cum sunt si celelealte jocuri create de ELK Studios, Bloopers este un joc de cazino placut, pe care creatorii l-au utilat cu nenumarate optiuni. Are un ritm alert, iar aparitia Blooper-ilor insotiti de recompensele lor cresc sansele de castig. Runda rotirilor gratuite se adauga simbolurilor sticky wilds cu castiguri de pana la x1850 din castig. Cu efectele sale grafice si ritmul alert de joc, jucatorii au sansa sa castige consistent in timpul in care se bucura din plin de jocul de aparat de tip slot. Asa ca joaca „Bloopers” pentru a castiga premii mari.

No comments

Leave a Reply