Alege Pacanele

Bloodshot

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Bloodshot

Jocul de cazino online Bloodshot gratuitJocul de cazino Bloodshot este un joc cu 40 de linii de castig si cu 5 role. Este timpul sa-l urmariti pe Blood Shot in cautarea lui de a se razbuna. Acesta este un personaj comic si el a fost injectat cu naniti de un om de stiinta care face experimentele pe el. Dupa aceea, a reusit sa se regenereze si sa se transforme. Cu toate acestea, el nu este fericit. Memoria i-a fost stearsa si el incearca sa regaseasca omul care a fost.

Jocul de cazino online Bloodshot gratuit

 

Caracteristicile jocului de pacanele

Blood Shot are o banda plina de infractrori si incearca sa gaseasca omul care este cauza acestor experimente rele. Rotirea incepe de la 0,40, iar maximul este de 20 de dolari pentru fiecare rotire. Actiunea se va desfasura pe role si va trebui sa acorde atentie deoarece o masina de paianjen poate veni pe role si va stropi sange ca salbatice pe role. Este posibil sa declansati jocul bonus, multiplicatorii si rotirile gratuite cu jackpot progresiv in valoare de 2.500 de monede.

Simbolurile jocului de cazino

Jocul de pacanele Bloodshot a fost creat pentru a arata ca cartea de benzi desenate pe care se bazeaza. Exista multe scene de lupta care se gasesc in spatele rolelor. Exista nori plini de fum toxic, zgarieturi si explozii care au fost schitate pe ecran. Sangele se prajeste in jurul bobinelor si il puteti gasi pe Bloodshot, pe omul incarcat cu energie electrica, pe omul cu buze super-musculare si pe o femeie. Aceste personaje sunt in cautarea de a obtine om de stiinta, care este prezentat, de asemenea, pe role, Alte simboluri ale acestui joc de cazino includ nanites din sange, masti, arme, grenade si macete.

 

No comments

Leave a Reply