Alege Pacanele

Birds and Blooms

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Birds and Blooms

Jocul de cazino online Birds and Blooms gratuitAcesta este un joc de cazino destul de interesant. La prima vedere, se pare ca este un slot video simplist despre pasari, dar la o privire mai profunda, puteti vedea cum se leaga de cultura orientala. Pasarile din exteriorul custii, diferitele variante de pasari si, bineinteles, colivia de pasari din Japonia – totul indica dezvoltarea temei.

Jocul de cazino online Birds and Blooms gratuit

 

Aveti posibilitatea sa utilizati pana la opt linii de plata active pe sloturile video gratuite – liniile de plata sunt toate aliniate foarte frumos. Exista o structura care este distribuita in cutii cu simboluri in ea. Pasarea care sta chiar in fata coliviei este aici. Casa insasi a pasarii este imprastiata. Salbaticul poate inlocui toate celelalte simboluri, cu exceptia lui scatter – care este perfect normal.

Un lucru care ne-a placut despre acest joc de cazino este prezentarea lui. Regulile sunt aceleasi, asa sunt reglementarile si totul despre acest joc este cam la fel. Singura diferenta este ca imaginile arata simplu. Nu exista premii aici; doar rotirile gratuite sunt prezente. Daca obtineti scatter pe a treia, a patra sau a cincea linie de plata, atunci veti declansa rotirile gratuite in ordine ascendenta. Puteti vedea cate rotiri gratuite ati lasat in partea de jos a ecranului. Cu toate acestea, runda de rotiri gratuite nu poate fi extinsa. Puteti sa aruncati o privire la tabelul de plata pentru a afla cat valoreaza fiecare simbol. Veti primi 10 rotiri gratuite daca primiti trei simboluri scatter oriunde. In general, este un joc de cazino frumos atat pentru novici cat si pentru experti.

No comments

Leave a Reply