Alege Pacanele

Bikini Beach

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Bikini Beach

Jocul de cazino online Bikini Beach gratuitJocuri ca la aparate Bikini Beach se bazeaza pe 30 de linii de castig cu 5 tamburi si, in acelasi timp, veti primi o runda de bonus cu simboluri salbatice. Inainte sa incepeti sa jucati, va trebui sa setati mai intai pariurile. Linii de plata ale jocului de tip slot video sunt ajustabile si puteti alege cati doriti sa jucati, luand 1, 5, 10, 15 si 30. De asemenea, puteti modifica nivelul pariurilor incepand de la 1 pana la 5. Maximul pe care il puteti paria este de 50.

Jocul de cazino online Bikini Beach gratuit

 

Tema jocului are o muzica relaxanta care joaca in fundalul sau cu efectele sonore care includ valurile care se invart la tarm. Grafica jocului de tip slot video arata simplu, dar ei fac locul potrivit pentru a face pe cineva sa se relaxeze. Rotile arata ca si cum s-au asezat intr-un stand de plaja din lemn, iar simbolurile se potrivesc vizual intr-o masina video slot. Cu femeile imbracate in bikini pe ecran, jocul are o atingere adulta.

Joc de cazino cu simboluri speciale

Cand primiti cel putin trei simboluri pentru hamac, veti primi rotiri gratuite. In timp ce jucati rotiri gratuite: atunci expansiunea salbatica poate aparea la a doua, a treia sau a patra rola. Simbolurile pot inlocui alt simbol, dar nu simbolurile bonus.

Cand primiti trei sau chiar mai multe simboluri de costume de baie galbene, veti primi un joc bonus de costume de baie. Cu acest bonus, deschideti un al doilea ecran in care va trebui sa alegeti intre costume de baie. Fiecare piesa are premiul propriu, asa ca trebuie sa incerci sa alegi unul cu cel mai mare premiu.

No comments

Leave a Reply