Alege Pacanele

Big Bad Wolf Micro

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Big Bad Wolf Micro

Jocul de cazino online Big Bad Wolf Micro gratuitBig Bad Wolf este un slot video este inspirat de povestea de adormit copii cu cei trei purcelusi si cu lupul cel flamand. Jocul este un aparat clasic ca cele de pacanele si este facut sa urmareasca aventurile celor trei purcelusi care is construiesc fiecare cate casa si lupul care vine sa le darame casele pentru a pune mana pe ei si sa-i manence. Grafica este atent aleasa si este placuta ochilor, pe langa faptul ca jocul este unul foarte profitabil. In plus, jocul tine pasinoatii de pacanele conectati mai ales datorita marii selectii de functii speciale cum ar fi simbolul wild, simboul scatter, runde bonus de rotiri gratuite.

Jocul de cazino online Big Bad Wolf Micro gratuit

 

Jocul Big Bad Wolf are o runda bonus speciala care este unica la acest slot video. Se comporta ca un scatter si se activeaza cand apare de minim trei ori pe rolele slotului pe oricare dintre rolele acestuia. Simbolul wild este unul clasic care transforma toate simbolurile si are forma unei albine harnice care te ajuta pe tine sa castigi bine. La fel cum spune si povestea originala, si jocul are o functie „sufla casa” cu care jucatorul poate colecta simbolurile luna atunci cand lupul sufla spre case pentru a le distruge si a putea pune mana pe purcelusi.

Jocul de pacanele Big Bad Wolf este produs de Quickfire si are tema povestea celor trei purcelusi si a lupului cel rau care incearca sa-i prinda pe cei trei dolofani. Adaptarea acestui aparat dupa povestea cea pentru copii este fabuloasa si a incorporat fericit grafica frumoasa pe rolele de pacanele. Pariurie pot incepe cu 0.25 si pot ajunge pana la 150 pentru cei cu buzunarele mai adanci pentru fiecare rotire si apasare pe buton.

Multe dintre functiile jocului se invart in jurul actiunii in care lupul incearca sa darame casa cand sufla asupra ei si se va activa cand apare simbolul luna si iti aduce doua rotiri gratuite cu un multiplicator de 2x. Runda bonus se activeaza cand apar trei simboluri scatter si te recompenseaza cu 10 rotiri gratuite cu un multiplicator de 3x. Atunci cand simbolul wild sunt transformate de aparitia albinei iti va oferi o sansa aditionala la niste combinatii pentru bani in plus.

No comments

Leave a Reply