Alege Pacanele

Banana King

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Banana King

Jocul de cazino online Banana King gratuitBanana King este un joc de cazino care a fost dezvoltat pentru a va incanta. Luand o privire obiectiva, jocul de pacanele este de asteptat sa fie favoritul multora.

Jocul de cazino online Banana King gratuit

 

Designul jocului este un desen animat si atunci cand jocul se incarca, veti gasi o padure intunecata pe sloturi. Este un joc care arata impresionant si este plin de licurici, verdeata intunecata, cu raze mici din lumina care trece prin frunzele de pe fundal. Cadrul a fost realizat folosind ramuri de copaci subtiri si sunt tinute unul de celalalt folosind voaluri de franghie subtiri.

Simboluri de joc de cazino

Cand te uiti la role, vei vedea ca numerele si literele au fost exagerate si ele sunt mari, ceea ce le ofera aspect 3D. Fiecare simbol are propriul cod de culori si acest lucru nu va provoca confuzia atunci cand incepeti sa jucati. Simbolurile includ o maimuta speriata, nuca de cocos, maimuta, capete de fructe, banane si cirese. Indiferent de ce jucator sunteti, jocul va aduce intotdeauna zambetul in fata.

Jocul este usor de jucat si nu este nevoie sa accesati alt ecran sau sa glisati pointerul pe ecran daca doriti sa fiti implicati in aceasta actiune. Ar trebui sa aruncati o privire sub tambure si puteti gasi tot ce este necesar in timpul jocului.

Pe ecran, veti vedea jocul automat, pariul maxim, jocul, nivelul pariurilor si liniile. Puteti ajusta diferite setari daca apasati pe buton pana la timp ca va veti simti confortabil cu lucrurile aflate pe ecran. Acest joc de cazino are 25 de linii de plata cu 5 role.

No comments

Leave a Reply