Alege Pacanele

Auction Day

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Auction Day

Jocul de cazino online Auction Day gratuitAuction Day este jocul de cazino care va fi pretuit de jucatorii care vaneaza antichitati si comori. Veti putea sa va bucurati de pungile pline cu monede dar cu pariuri mici. Tot ceea ce ai visat vreodata este gasit aici. Va veti bucura de mini-jocuri, runde bonus si simboluri. Aveti sansa de a castiga doua jackpot-uri progresive.

Jocul de cazino online Auction Day gratuit

 

Jocul de cazino se bazeaza pe o grafica 3D si arata sofisticat si curat. Veti sfarsi prin a iubi acest joc, chiar daca sunteti un profesionist experiementat. Simbolurile jocului arata clar si se exact, in timp ce grafica rotativa a bobinei este captivanta. Nu veti gasi nici o aglomeratie la ecran.

Jocul este codificat folosind HTML5 si se poate juca folosind viteza fulgerului, mai ales daca aveti conexiunea buna la internet. Poate fi jucat pe tablete si telefoane cu usurinta. De asemenea, puteti utiliza laptopuri si desktop-uri cu acesta.

Caracteristicile jocului de cazino online

Jocul se bazeaza pe 3 role, 8 linii de castig, cu 3 randuri. Simbolurile jocului includ o antichitate pretioasa care plateste premii scazute. Totul functioneaza impreuna pentru a va ajuta sa castigati. Fundalul jocului are 9 patrate care au fost create de 3×3 role. Acestea joaca o serie de elemente diferite care ar trebui scoase la licitatie si asteapta sa obtina cel mai bun pret.

Cel mai mare jackpot ofera pana la 12.000 de monede. In functie de valoarea pariului puteti castiga pana la de 12.000 de mii. Ori de cate ori faceti pariul pozitiv, atunci jackpotul progresiv va fi activat.

No comments

Leave a Reply