Alege Pacanele

Aloha Party

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Aloha Party

Jocul de cazino online Aloha Party gratuitAloha Party este un aparat slot gratuit cu tema Hawaii. Jocul vine de EGT, are o versiune demo oe care jucatorii o pot incerca inainte sa inceapa jocul pe bani. Jocul arata uimitor si este cu adevarat incantator sa il joci. Sa castigi nu este deloc greu, tinand cont de cele 1024 linii castigatoare pe care le are acest aparat slot. Jocul este impresionant si ofera o multime de bonusuri celor care joaca. Jocul poate fi jucat si cu sume foarte mici, ceea ce este un plus major al jocului.

Jocul de cazino online Aloha Party gratuit

 

Exista simboluri bonus in acest joc – simbolul wild si simbolul scatter. Jucatorul poate castiga 2.000 de monede si de asemenea poate primi rotiri gratuite. Premiul cel mare este de 20.000 de monede la acest slot cu 5 role. In total sunt 10 simboluri, dintre care 5 sunt de o valoare foarte mare. Una peste alta, acesta este un joc extrem de incitant pe care il poti juca online.

Acest aparat slot online are ca tema Hawaii si este un joc ideal pentru trecerea timpului. Iubitorii jocurilor slot adora acest joc datorita bonusurile multiple si recompensele sunt foarte incantatoare. Jacpoturile si bonusurile sunt foarte usor de obtinut de jucatori. Avem la dispozitie o versiune demo cu 5.000 de monede. Sa castigi la acest joc nu este foarte dificil gratie celor 1024 linii castigatoare.

Exista 10 simboluri castigatoare dintre care 5 sunt de o valoare foarte mare. Premiile sunt fantastice si poti castiga pana la 20.000 de fise. Bonusurile sunt de asemenea foarte bune. Avem la dispozitie 2.000 de fise. Cele 5 role ale jocului au 4 sloturi. Cele doua simboluri bonus sunt wild si scatter si iti pot aduce multe rotiri gratuite. Toate acestea la un loc vor face acest joc super antrenant si atragator pentru toti iubitorii de jocuri la aparate.

No comments

Leave a Reply