Alege Pacanele

88 Wild Dragon

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

88 Wild Dragon

Jocul de cazino online 88 Wild Dragon gratuitSlotul video 88 Wild Dragon este un joc de cazino de slot bazat pe aventura Dragonului Oriental. Veti putea sa va bucurati de tot ce va puteti astepta de la jocul slot online. Dragonii au provocat intotdeauna o agitatie si au o popularitate. Acesta este un simbol care se gaseste usor in cultura asiatica si orientala.

Jocul de cazino online 88 Wild Dragon gratuit

 

Jocul poate fi jucat pe tablete sau pe telefoanele mobile. Optiunile de pariere ale jocului incep de la 0.20 pana la 100.00. Acest lucru va atrage diferite tipuri de jucatori in functie de cat de mult pot obtine. Puteti juca jocul cu bani reali sau nu.

Joculacesta de tip slot video se bazeaza pe culoarea rosie care arata dominanta si vibranta. Deoarece rosu este o culoare pentru noroc, este bine sa ai o atmosfera pozitiva atunci cand incepi sa o joci. Jocul este distractiv iar muzica de fundal este asiatica si orientala. Jucatorul nu poate fi frustrat chiar si dupa ce a ascultat muzica de fundal pentru o perioada lunga de timp. Totusi, puteti sa dezactivati muzica.

Simboluri de joc

Simbolurile jocului au fost proiectate frumos. Exista 10 simboluri principale si doua simboluri suplimentare speciale. Veti gasi cinci simboluri care sunt facute cu simbolurile cartii de joc si au fost reproiectate pentru a avea o atingere unica, dar in acelasi timp orientala. Alte cinci simboluri se bazeaza pe simbolurile orientale.

In acest joc de cazino online exista simboluri scatter si salbatice. Cele doua sunt simbolurile dragonului. Simbolul salbatic se va combina si cu alte simboluri ale jocului, in timp ce simbolul scatter duce la rotiri gratuite.

No comments

Leave a Reply