Alege Pacanele

7 Wonders

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

7 Wonders

Jocul de cazino online 7 Wonders gratuitSlotul video 7 Wonders este jocul bazat pe ceea ce majoritatea oamenilor doresc sa vada si este vorba despre cele sapte minuni ale lumii. Jocul acesta de pacanele are 20 de linii de plata si 5 role.

Jocul de cazino online 7 Wonders gratuit

 

Simbolurile jocului au faimoasele monumente. Fundalul jocului de tip slot video este cele 7 minuni si au fost puse impreuna de un ocean, iar daca ar fi fost in aceasta apropiere in lumea reala, atunci vizitarea lor ar fi fost mai usoara. Simbolurile acestor minuni sunt Piramida Chichen Itza, Stonehenge, Hagia Sophia, Marea Piramida din Tiza, Marele Zid Chinez si Colosseumul de la Roma.

Caracteristicile slotului video 7 Wonders

Nu este greu sa incepi sa joci acest joc. Orice doriti sa aflati despre acest lucru se gaseste la panoul de control. Panoul de control se gaseste pe role si puteti vedea soldul total, pariul pe care il aveti, numarul liniilor pe care le-ati activat cu pariul total sau castigurile obtinute.

Jocul de pacanele are, de asemenea, o caracteristica de rotire automata si se roteste la bobine folosind pariul actual pe care l-ati setat. Ajutandu-va sa faceti lucrurile mult mai usor, functia de rotire automata va mentine viteza pe role in plin si va suporta presiunea unui jucator.

Daca doriti sa va bucurati de bonusurile jocului, atunci expansiunea salbatica va fi responsabila de cele 7 minuni. Simbolul mondial in acest joc este o salbaticie. Aceasta poate avea loc pe un al doilea, al treilea sau pe cel de-al patrulea rola.

No comments

Leave a Reply