Alege Pacanele

7 Up

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

7 Up

Jocul de cazino online 7 Up gratuitJocul ca la aparate 7 up este un joc video de tip slot video. Are 5 linii cu 3 role care vor plati de cateva ori. Jocul nu este un joc simplu pe care il puteti trata emotional. Nu are bonusuri substantiale si are variante. Jocul este destinat persoanelor predispuse la risc.

Jocul de cazino online 7 Up gratuit

 

Jocul ca la aparate 7 up-uri are un design simplu, cu simboluri vii, care primesc atentia. Este un joc volatil si ofera jocul demo cu mize mai mici. Setarile jocului va permit sa alegeti o dimensiune a monedei pornind de la 0,01 pana la 1 credit. Este posibil sa pariati peste 10 monede pentru fiecare linie. Chiar daca liniile castigatoare pot fi reglabile, adaugarea mai multa poate distra distractia.

Bonusuri si simboluri

Jocul ca la aparate are caracteristici regulate, cum ar fi baruri, pepeni verzi, struguri, cirese, capsuni, lamai si portocale. Simbolurile slotului video par a fi stivuite astfel incat este posibil sa obtineti linii de plata diferite care pot umple un intreg ecran folosind doar o singura imagine. Cand faceti acest lucru, veti putea sa declansati jocul bonus unde veti obtine recompense si recompense pentru castiguri.

Scopul jocului ca la aparate este de a putea colecta multe premii pentru monede cu cea mai mare victorie utilizand un multiplicator diferit ori de cate ori este posibil. Un jucator se poate bucura de 7 incercari; cu toate acestea, acest bonus se poate incheia prematur ori de cate ori a fost acordata o lupa. Este mai bine sa nu utilizati multiplicatorii si sa obtineti premii instant win cu primele 6 runde. Cu 7 up, simbolul premiului bonus va fi diferit si va varia de la 20 pana la 1.000 de monede.

No comments

Leave a Reply