Alege Pacanele

7 Monkeys

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

7 Monkeys

Jocul de cazino online 7 Monkeys gratuit7 Monkeys slot game” este un jocuri de pacanele gratuit nou, ce are ca tema jungla prezentata cu o grafica vibranta. Asa cum titlul sugereaza, maimutele de pe role sunt 5 si se afla pe liniile castigatoare fixe pe care jucatorul poate forma combinatii castigatiare. Jocul este echipat cu simboluri scatter si wild, cu un numar maare de 150 de rotiri gratuite ce sunt acordate pentru afisarea a 5 buchete de banane. 7 Monkeys slot gamenu are numeroase caracteristici speciale din moment ce dezvoltatorii au vrut sa creeze un joc simplu ce sa poata fi jucat atat de jucatorii noi cat si de cei vechi.

Jocul de cazino online 7 Monkeys gratuit

7 Monkeys slot game” este un joc de cazino de tip slot gratuit cu 7 linii castigatoare, iar fiecare rotire poate valora 0,07. Acest lucru arata faptul ca dezvoltatorii au luat in calcul jocul pentru jucatorii ce apreciaza pariurile mici, dar cei ce vor sa se aventureze pot paria 5 pentru fiecare linie, cu un total de 35 de dolari.

Cand vine vorba de castig, simbolul cu cea mai mica valoare poate aduce 3x pariul initial atunci cand jucatorul afiseaza simboluri identice, indiferent de secventa. Totusi, asta inseamna ca poti castiga 20x pariul initial daca afisezi 3 maimute de aur. Premiile mari pot fi 15x150x pariul pentru simboluri normale si 1500x pariul daca exista un simbol wild pe fiecare rola. Din moment ce jocul are numai 7 simboluri, combinatiile castigatiare apar des, iar asta inseamna ca nu va fi nevoie sa investesti prea m ult daca vrei sa te bucuri de recompense.

Jocul este colorat si luminos si se desfasoara pe un fundal de jungla. Cu exceptia simbolului scatter, celelalte simboluri intruchipeaza diverse forme de maimute.

No comments

Leave a Reply