Alege Pacanele

5 Ninjas

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

5 Ninjas

Jocul de cazino online 5 Ninjas gratuitDragon Kingdom slot game” este un joc de pacanele gratuit ce iti da sansa sa eliberezi ninja din tine. Este intr-adevar un joc antrenant si generos. Acest joc de aparat de pacanele are 25 de linii castigatoare si 5 role si a fost creat de echipa de la Eyecon. Tema jocului este intriganta – artele martiale, si in special Ninja. Jocul trebuie incercat de toti cei care sunt interesati de aceasta tema.

Jocul de cazino online 5 Ninjas gratuit

5 Ninjas Slot” este un joc de cazino de tip slot gratuit ce se aseamana cu alte jocuri din aceasta categorie, dar are ceva in plus. Jocul este echipat cu butoanele clasice, are 5 role, un selector de linii, un ninja, caracteristici auto play si butonul Spin. Exista si optiunea de ajutor pentru ceu ce vor a invete mai multe despre acest joc. Cu o tema ce surprinde actiunea ninja, exista numai cateva jocuri care pot sa captiveze imaginatia jucatorului asa cum o face acest joc de slot.

Simbolurile speciale ale jocului

Simbolurile jocului aduc recompense in contul jucatorului de fiecare data cand apar pe rolele aparatului de pacanele. Simbolul wild al jocului are capacitatea de a inlocui alte simboluri, dar nu si moneda si elementul. Simbolul wild pote aparea pe a doua si a patra rola. Acest lucru face ca jocul sa fie si mai eluziv. Simbolurile wild ale jocului sunt combinatiile castigatoare din joc. Atunci cand jucatorul castiga cu o combinatie de wild, castigul este dublat.

No comments

Leave a Reply