Alege Pacanele

20 Star Party

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

20 Star Party

Jocul de cazino online 20 Star Party gratuitSlotul video 20 Star Party este jocul dezvoltat de producatorul Casino Technology si are noi caracteristici care sunt umpteen si vine cu rasturnari adaugate si noi caracteristici in termeni de animatie audio si gameplay. Jocul de cazino se bazeaza pe trasaturile de baza si lucrurile pot deveni mai simple, din moment ce simplitatea este identitatea jocului. Caracteristicile jocului sunt 20 de linii de plata, 3 randuri si 5 role.

Jocul de cazino online 20 Star Party gratuit

 

Jocul de cazino nu are nici un complot, nici o poveste inapoi si nu exista o tema care sa fie difuzata. Nu exista niciun personaj pe care sa-l jucati. Efectele sonore sunt, de asemenea, elementare. Tinand cont de simbolul clasic al fructelor, jocul include mere, pepeni, lamai si prune. Simbolurile sunt ponderate in mod egal si nu va mai fi nici o jackpot pentru cele mai bune combinatii de fructe. Nu va conteaza daca primiti trei sau cinci fructe, veti castiga totusi suficient pentru a va face fericiti.

Cum se joaca

Pentru a juca, puteti sa pariati o moneda pentru fiecare rotire. Fiecare rotire poate fi evaluata incepand de la 1 cent pana la 25 centi. Bet Max va seta jocul la 5 dolari pentru fiecare rotire. Acest lucru inseamna ca rolele mari vor trebui sa treaca peste joc daca nu sunt multumiti de aceasta suma.

Simbolul salbatic al acestui slot video este jocul clasic de simboluri 7 si poate fi folosit pentru a schimba simbolul obisnuit pana la momentul in care se face combinatia. Salbatic, in cazul in care se aterizeaza la cel de-al treilea tambur, se va extinde pe ecran. Simbolul scatter este o stea stralucitoare, dar nu duce la rotiri gratuite, ci la jackpot.

No comments

Leave a Reply