Alege Pacanele

Joker Explosion

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Joker Explosion

Jocul de cazino Joker Explosion online gratuitIn acest joc, Jokerul este misterios. El are in plan sa explodeze ecranul aparatului de pacanele ca sa te ajute sa castigi. Daca nu iti e frica de jokeri, jocul acesta iti va aduce castiguri mari. „Joker Explosion” este un joc cu 5 role si linii castigatoare, creat de Wazdan. Personajul principal al acestui joc de pacanele gratuit este jokerul. El va incerca mereu sa darame intregul aparat de slot cu detonatoare si dinamite, ca sa te ajute sa castigi. Este un altfel de mod de a iti spune ca detonatoarele si piramidele vor fi intalnite pe rolele aparatului.

Jocul de cazino Joker Explosion online gratuit

 

Jokerul sta in partea de sus a ecranului si te ajuta. Te recompenseaza cu o explozie luminoasa de fiecare data cand se afiseaza o combinatie castigatoare pe aparatul de pacanele. Jocul este antrenant si te va recompensa cu castiguri. Simbolul jokerului este simbolul wild al jocului. Va inlocui celelelate simboluri – c u exceptia simbolului scatter. Da, acest joc are un bonus scatter. Se va declansa atunci cand trei sau mai multe simboluri scatter se afiseaza pe ecran. Simboul wild aduce si el surprize interesante. Jokerul ce nu poate fi folosit ca wild, va ramane in acelasi loc la urmatoarea rotire. Acest lucru inseamna ca jokerul incerca din rasputeri sa iti aduca castiguri in joc. Te vei putea bucura la maim de simbolul wild in acest joc de cazino de tip slot online.
In timp ce jokerul este simbolul wild, betele de dinamita sunt simbolul scatter. Daca se afiseaza trei pe o linie castigatoare, recompensele vor fi uriase. Daca se afisaza pe rolele aparatului, vor declansa o serie de 10 rotiri gratuite. Daca se afiseaza in numar de 4, vei fi recompensat cu 20 de rotiri gratuite. Aceasta este partea cea mai distractiva a jocului.

No comments

Leave a Reply