Alege Pacanele

Zodiac Wheel

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Zodiac Wheel

Joaca gratis pacanele Zodiac Wheel onlineZodiac Wheel este un joc de cazinou magnific de la EGT care are 5 linii de castig, foarte similat cu jocurile de pacanele de acum multi ani. Simboul zodiac este aici simbol wild alaturi de care avem si doua simboluri scatter: o harta si o carte. Acest joc de cazinou online gratuit necesita sa fixezi misa inainte de inceperea jocului. La acest joc valoarea minima si cea maxima a monedei este de 1. Exista insa cele 5 mize fixe dintre care jucatorii au posibilitatea de a alege si care sunt plasate sub rolele jocului. Jocul are de asemenea optiunea de auto-play precum si grozava optiune de pariere a castigurilor rundei precendente in care ai ocazia sa dubelzi recompensa cu sansa de 50%. Efectele sonore si animatia acestui joc de cazinou online sunt foarte interesante. Fanii astrologiei vor avea o experienta de neuitat jucat acest slot ofertit de Euro Games Technology chiar daca nu avem la dispozitie niste caracteristici speciale in afara de simbolul scatter dar care este atat de valoros si de dorit de toata lumea.

Joaca gratis pacanele Zodiac Wheel online

 

Simbolurile de pe rolele acestui jocuri la aparate au o temtica simbolica si cindi role virtuale. Fiecate dintre cele cinci coloane ale jocului are trei simboluri la finalul fiecarei rotiri. Scopul final al acestui joc este sa formezi combinatiile castigatoare si sa incasezi recompensele generoase. Jocul are cinci linii ca castig active si jucatorii pot alege sa parieze 1, 2, 5, 10 sau 20 de credite pentru fiecare rotire. Asadar, 100 de credite pe rotire este suma maxima care poate fi pariata de jucatorii acestui joc de cazinou.

Pe langa toate elementele specilale, jackpoturi progresive si optiunea de pariu, acest slot va mai ofera si un index special de multiplicare pe fiecare linie si miza pentru a calcula recompensa. Acesta poate varia de la 10x la 3000x. Procentajul mediu de returnare a pariurilor este de 96.45% si chiar daca nu avem runde bonus sau rotiri gratuite avem sanse uriase de a invinge acest aparat de pacanele.
Imperial Wars, Great Adventure, Book of Magic si Blue Heart sunt alte pacanele produse de EGT care iti ofera o experienta similara si castiguri la fel de generoase.

 

No comments

Leave a Reply