Alege Pacanele

XO Manowar

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

XO Manowar

Joaca gratis pacanele XO Manowar onlineJocul Xo Manowar este un joc de pacanele distractiv si este vorba despre povestea lui Aric din Dacia. Aceasta este povestea pe care o cunosc oamenii citind povestea comicului malefic. Acest slot online interesant este ca in stilul cartii de benzi desenate si le aminteste jucatorilor despre Batman. Jocul de pacanele are 25 de linii de plata fixe cu 5 role. Simbolurile jocului se bazeaza pe povestiri precum Trill, Primary Reebo si Saana.

Joaca gratis pacanele XO Manowar online

O caracteristica bonus a jocului are rotiri gratuite, simboluri de extindere, multiplicatori si salbatice lipicioase. Jocul are 5 jocuri bonus si acest lucru ofera mai multe sanse jucatorului sa castige. Fiecare joc are o tema bazata pe un personaj si acest lucru ofera mai multa distractie. Slotul online este disponibil pe tablete, pe mobil si pe desktop. Exista diferite actiuni de jocuri care se intampla.

Linii de plata ale jocului sunt fixe si acest lucru ofera sansa jucatorului sa castige mai mult. Daca doriti sa modificati pariul, trebuie doar sa faceti click pe pariu. Pariul poate fi modificat incepand de la 0.25 pana la 12.50. Acesta este un interval scazut si inseamna ca slotul online este mai bine potrivit pentru jucatorii medii si inferiori.

Caractere speciale ale jocului

Jucatorii care iubesc cartile de benzi desenate pot gasi, de asemenea, jocul distractiv. Un simbol de top al jocului este personajul Manowar si plateste 3000 de monede daca se potriveste cu 5 simboluri. Aceeasi plata este platita si pentru simbolul salbatic. Cel de-al doilea simbol este Primary Reebo care premiaza 1500. Colonelul Capshaw plateste 1000 de monede. Trill plateste 500 de monede, in timp ce personajul Saana plateste 350 de monede.

No comments

Leave a Reply