Alege Pacanele

Wizard Shop

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Wizard Shop

Joaca gratis pacanele Wizard Shop onlineWizard Shop este jocul potrivit de pacanele pentru tine daca vrei sa obtii ceva care sa-ti lumineze ziua si sa-ti ridici spiritele. Puteti face acest lucru atunci cand vizitati vechiul magazin care este plin de obiecte wizardly pentru a va bucura de cele mai bune vraji pe care le puteti gasi in jur.

Acest joc de tip slot video are caracteristici unice ca Wizard Wild cu monede bonus pe care le puteti colecta si le puteti cheltui in Magazinul Wizard. Vrajitorul jocului este imbracat in haina purpurie, cu o palarie. El este gata sa va ofere bunurile care va pot face visul sa devina realitate si veti castiga bogat atunci cand castigati.

Joaca gratis pacanele Wizard Shop online

 

Grila jocului este de 5×6. Simbolul va stack pentru a creste premiile pe cele 50 de linii de castig fixe ale acestui joc. Rotile se gasesc in prim-planul acestui magazin. Totul in acest joc de pacanele a fost pus in loc elegant si exista rafturi nelimitate de lemn in fundal. Jocul are sticle colorate de potiune care rup marea cutiilor de carton cu carti.

Simboluri de joc

Rolele mari dubleaza distractia gasita in jocurile slot standard. Simbolurile jocului sunt vrajitorul insusi, vechea clepsidra, cartea vrajilor, potiunea roz, potiunea albastra si potiunea verde. Exista, de asemenea, pietre de rune purpuriu, galben si albastru. Vrajitorul este salbatic al slotului video si se poate extinde pentru a umple intreaga rola. Simbolul parcurgere a magazinului este bonusul de rotire libera si declanseaza o caracteristica Wizard Shop.

No comments

Leave a Reply