Alege Pacanele

Viking´s Expansion

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Viking´s Expansion

Joaca gratis pacanele Viking´s Expansion onlineVikingii au fost razboinici fara teama care au condus razboaiele cu tarile Europei in urma cu secole. Acesti razboinici au fost una dintre cele mai populare teme pentru industria divertismentului, cum ar fi filme, seriale TV, jocuri video si jocuri de pacanele gratuite. Acest joc de tip slot este conceput pentru a ne livra distractie nelimitata, divertisment si multe, multe premii in bani care sunt la fel de mari ca si comorile adunate de vikingii reali din tarile Europei acum multa vreme in urma.

Joaca gratis pacanele Viking´s Expansion online

 

Acesta este, in principiu, un joc de pacanele cu 5 role, 3 randuri si 20 de linii de plata interesante. De fapt, numarul de linii de plata per rotatie se poate schimba de la 1 la 20. Oricum, pentru a avea distractie maxima din acest joc slot misto si gratuit trebuie sa-l incercati cu toate liniile de plata active. In plus, folosirea pariului max este de asemenea importanta daca doriti sa deschideti usa celui mai mare jackpot al acestui joc de tip slot gratuit, atat de interesanta. Acest slot gratuit are simboluri legate de tema, precum si simboluri numerice si litere. Simbolurile literelor si simbolurile numerice sunt doar capabile sa ofere victorii mai mici. Dar aceste victorii mai mici sunt importante pentru a mentine spiritul jocului de pacanele neafectat, deoarece acestea vin mai des comparativ cu victoriile mai mari aduse de simboluri legate de tema.

Simbolurile wild si scatter sunt cele mai importante simboluri ale acestui joc de pacanele. Wild este capabil sa transforme combourile necastigatoare intr-o victorie, in timp ce scatterul este capabil sa activeze runda de rotiri gratuite. Cel mai mare jackpot din acest joc de tip slot gratuit este de 5000 de monede.

No comments

Leave a Reply

Alege Pacanele