Alege Pacanele

Vampire Bride

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Vampire Bride

Joaca gratis pacanele Vampire Bride onlineAcesta este un joc de pacanele cu 4 tambururi care are un total de 256 linii de castig si vine cu 12 simboluri cu volatilitate medie. Totul se refera la o mireasa tanara inchisa intr-un castel unde locuieste contele insetat de sange. Foarte important, grafica misterioasa a jocului de cazino Vampire Bride este ceea ce il face destul de interesant, sa nu mai vorbim de spini care deschid poarta castelului. Este important de retinut ca jocul Vampire Bride are un total de 12 simboluri, din care este un plus pentru jucatorii noi si actori.

Joaca gratis pacanele Vampire Bride online

 

In acest joc de cazino, Vampire Bride, rotirile gratuite sunt cele care deschid portile si acestea sunt declansate de simbolul bonusului 3 sau 4 (fiecare tambur are 1). Rotirile bonus sunt declansate atunci cand 4 sau 3 simboluri toate in acelasi timp pe bobina. Vampire Bride caracteristica de pariuri este bazata pe card si jucatorii sunt obligati sa ghiceasca culoarea cardului de proces. In cazul in care estimarea este corecta, castigul este instantaneu dublat.

In plus, jokerul din acest joc de cazino inlocuieste orice alte carti. Puteti continua sa pariati pana la momentul in care castigul este pierdut sau in calitate de jucator decideti sa castigati castigul. De fapt, puteti reduce la jumatate optiunea de creditare si puteti continua jocurile cu ceea ce ramane. Cu toate acestea, in calitate de jucator, nu puteti juca jocuri in timpul rotirilor gratuite. Este la fel de important sa retineti ca simbolul salbatic este cel care inlocuieste toate celelalte simboluri existente in jocul de pacanele Vampire Bride.

Exista destul de multe simboluri folosite in joc, incluzand, dar fara a se limita la acestea; , simbol salbatic stivuit, mallet, miza si multe altele.

No comments

Leave a Reply