Alege Pacanele

Unicorn Gems

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Unicorn Gems

Joaca gratis pacanele Unicorn Gems online„Unicorn Gems Slot Game” este un joc de pacanele gratuit cu o tema cosmica. Trebuie sa te gandesti ca exista un unicorn langa tine. Unicornul este creat folosind cristale si este cu siguranta foarte frumos. Unicornul este in fundal iar simbolurile sunt pietre pretioase. Simbolull rotirilor gratuite este piatra in forma de inima si va declansa modul de rotiri gratuite. Unicornul va prinde viata imediat ce afisezi inima. Daca doresti sa afli mai multe informatii despre joc, trebuie doar sa joci.

Joaca gratis pacanele Unicorn Gems online

„Unicorn Gems Slot Game” este un joc de cazino de tip slot gratuit echipat cu 4 role, caracteristica gamble, video slots, joc direct, 25 de linii castigatiare, simbol mobil, auto play si rotiri gratuite. La inceputul jocului vei fi purtat intr-o dimensiune unde te poti juca cu pietrele unicornului. Poti combina puterea mitica cu frumusetea unicornului. Vei avea sansa sa intri in competitia pentru premiile in bani din joc.

Jocul are un design simplu si efete grozave. Acestea te vor uimi inca de la inceputul jocului. Culorile jocului sunt frumoase si se imbina perfect creand o imagine captivanta. Rolele se aseaza pe picioarele unicornului, dar acesta nu este un unicorn obisnuit. Unicornul este un mozaic de pietre pretioase imbinate perfect. Toate partile vor straluci in diverse culor, iar cornul unicornului este o bijuterie.

No comments

Leave a Reply