Alege Pacanele

Underwater World

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Underwater World

Joaca gratis pacanele Underwater World onlineSlotul video Underwater World este jocul de cazino bazat pe lumile subacvatice. Cu toate acestea, nu trebuie sa va asteptati ca subacvaticul sa fie mereu frumos, deoarece exista suficiente resturi care s-au scufundat mai adanc in adancurile apei.

Joaca gratis pacanele Underwater World online

 

Vasele moarte nu se mai irosesc in adancul marii, dupa ce au intalnit capatul suparator peste stanca gasita mai sus. Exista pesti periculosi in umbra si un anumit nivel de flora. Amintiti-va ca oceanul are unele pericole. Jocul acesta de tip slot video are doua sirene cu parul roscat si cu fete de inger. Corpul lor arata stralucitor in apa si fiecare curba imbratiseaza oceanul. Sirenele par atractive; totusi, ele nu sunt motivul poftei.

Simboluri de joc

Pastrarea in tema nevinovatiei, jocul de cazino are broaste testoase care au ochii largi si sunt curiosi cu pesti de clovn. Exista o calmar care arata ca si cum ar fi fost prinsa intre emotii in timp ce steaua este fericita ca porcul in noroi.

Cand gasiti scoicile sub apa, veti gasi destule bogatii. Cand primiti crustacee, veti obtine averi. Cand primiti trei dintre crustacee, veti avea 15 monede, cu patru, 75 de monede si cu cinci, veti castiga 250 de monede. Sirena jocului de cazino este o risipa si obtinerea a mai mult de trei, va bucurati de rotiri gratuite. Astfel de rotiri gratuite pot fi reactivate si vin cu multiplicator x3.
Rezervorul de oxigen este unul din echipamentele de care ai nevoie. Salbaticul jocului este un rechin care duce la 10.000 de credite. Pentru pariul maxim, puteti decide sa o acceptati sau nu, deoarece va trebui sa plasati pariul incepand de la 0.10 pana la 6 monede.

 

No comments

Leave a Reply