Alege Pacanele

Ugga Bugga

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Ugga Bugga

Ce este Ugga Bugga? Dar daca esti deja aici, probabil ca stii deja despre ce este acest joc de aparat de tip pacanele. Exista tobe si copaci stralucitori ce pot fi vazuti de departe. Acesta este un nou joc de pacanele gratuit cu un design inovativ. Nu este chiar un joc clasic de slot – este undeva intre jocurile clasice si cele complexe. Jucatorii medii vor fi surprinsi, iar incepatorii se vor bucura de caracteristicile jocului.

Joaca gratis pacanele Ugga Bugga online

Exista doar trei role si zece linii castigatoare in acest joc de slot. Zece linii castigatoare nu sunt nici prea mult nici prea putin. Sunt exact cat trebuie ca sa faca jocul interesant. Fiecare linie castigatoare are prorpia rola. Acest lucru inseamna ca poti invarti o singura rola pentru a crea combinatia castigatoare. Aceasta este cea mai buna parte a jocului. Poate fi combinata in orice mod.

Ugga Bugga: este un nume prostut, dar este potrivit pentru un joc de cazino de tip slot online. Jocul este foarte colorat si, desi pare complicat, nu este. Exista zece linii castigatoare, dupa cum am spus, si trebuie jucat etoare. Pariul minim este de 0,10, lucru care inseamna ca pariul inim pentru fiecare linie este de 0,01. Bunotul de rotire va invarti rolele incepand din partea stanga, jos.

Una din caracteristicile interesante ale acestui joc de pacanele este posibilitatea de a pastra linii. Acest lucru se poate face prin conectarea la rola de jos. De exemplu, daca un simbol important a fst afisat pe una din role, poti igheta rolele aparatului pana cand acelasi simbol se afiseaza pe o linie castigatoare. Acest lucru iti va oferi sansa castigurilor rapide.

No comments

Leave a Reply