Alege Pacanele

Uga Age Playpearls

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Uga Age Playpearls

Joaca gratis pacanele Uga Age Playpearls onlineSlotul video Uga Age este un joc de pacanele care va va oferi sansa de a merge la epoca de piatra fara a fi nevoie sa cititi o carte sau sa vizitati muzeul.

Joaca gratis pacanele Uga Age Playpearls online

 

 

Jocul este proddus de PlayPearls si este disponibil pe 25 de linii de plata si 5 role. Are un jackpot de 750 de dolari. Jocul are un joc bonus preistoric care arata o roata de noroc despre inceputul lumii.

Ori de cate ori jucati, aveti o sansa de a declansa o runda de bonus si este in simbolul rotii de piatra cu bonus de eticheta. Trebuie doar sa obtineti trei simboluri daca doriti sa incepeti mini-jocul.

Un jucator este dus la ecranul nou, unde exista un omor de cavou. Acesta este locul in care o persoana poate gasi o roata, dar este la o scara mai mare. Aici jucatorul trebuie sa roteasca roata si sa astepte ceva timp pentru a vedea care suma banilor pe care ii primeste jucatorul. Victorii pot incepe de la 2.00 pana la 800.00 de credit. Cand totul se termina, jucatorul este luat inapoi la jocul regulat si numarul total va creste.

Joc simboluri speciale

Dupa primul joc, utilizatorul va trebui sa analizeze rotirile gratuite si salbaticia. Salbaticul va inlocui alte simboluri, in timp ce simbolurile scatter vor scoate rotirile gratuite. Trei simboluri rotiri gratuite conduc la 15 rotiri; patru sunt pentru 30 de rotiri, in timp ce cinci sunt pentru 60 de rotiri. Cel mai mare simbol platitor este un dino dulce si obtinerea a 5 inseamna 75 de monede.

No comments

Leave a Reply